Website maken bij Dibbadoo

Een professionele website maken met een moderne uitstraling is erg belangrijk voor bedrijven. Het is immers uw online visitekaartje. Dibbadoo helpt u met het maken van een professionele website voor uw bedrijf. Onze websites worden gevonden in Google en werken perfect op mobiele smartphones en tablets.

Waarom een website maken?
Klanten en potentiële klanten zoeken op internet naar uw bedrijfsnaam. Wanneer u een website maakt of laat maken dan kunt u gevonden worden. Een website maken in uw eigen huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling. Door uw contactgegevens te vermelden op uw website leggen bezoekers sneller contact. Met een contactformulier wordt het sturen van een bericht of het opvragen van een offerte makkelijker. Zonder tussenkomst van bijvoorbeeld telefoon.

Hoe maak ik een website?
Een website wordt gemaakt met code. Er zijn diverse programmeertalen zoals HTML, CSS en Javascript. Door de drie te combineren worden websites gemaakt. Wilt u graag een website maken maar heeft u geen kennis van programmeren? Geen probleem! Met ons makkelijke en voordelige alles-in-één website pakket kunt u goedkoop een website laten maken. Eén vast laag bedrag per maand voor uw website, hosting, domeinnaam en e-mail. Hierdoor beschikt u snel en gemakkelijk over een professionele website voor uw bedrijf.

Hoe beheer ik een website?
Een website maken is één, een website beheren is twee. Het beheren van een website moet makkelijk en snel zijn. Daarvoor kunt u gebruik maken van een CMS (Content Management Systeem). Bekende zijn bijvoorbeeld WordPress, Dupal of Joomla. Met een Dibbadoo website beschikt u over een gebruiksvriendelijk CMS. Nadat wij uw website hebben gemaakt is het website beheer erg eenvoudig. U kunt er ook voor kiezen om uw website beheer uit te besteden. De ervaren support medewerkers van Dibbadoo staan altijd voor u klaar om bijvoorbeeld de teksten van uw website aan te passen. Uiteraard heeft u ook altijd zelf toegang tot uw website.