Eén compleet pakket voor ondernemers

Heeft u helemaal nog géén website of is deze sterk verouderd? Laat een nieuwe website maken door Dibbadoo en profiteer van veel voordelen en functionaliteiten. Eén pakket, één prijs!

Responsive

Een website die werkt op alle apparaten!

Meer dan 8,5 miljoen mensen beschikken over een smartphone en meer dan helft van alle Nederlanders beschikt over een tablet. Met een website van Dibbadoo bent u ervan verzekerd dat deze op alle apparaten goed werkt.

Zelf teksten aanpassen zoals in Word

Teksten op uw website moeten soms aangepast worden. Door in te loggen op uw eigen website kunt u via de WYSIWYG editor direct zelf teksten aanpassen. Dit is erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig.

Zelf teksten aanpassen
Foto's beheren

Maak fotoalbums aan met 'drag and drop'

Het is cliché maar foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom kunt u met een Dibbadoo website zelf makkelijk foto albums aanmaken. Op die manier kunt u uw potentiële klanten dieper meenemen in uw verhaal. Heeft u geen geschikte foto's? Onze medewerkers helpen u optioneel graag bij het zoeken naar geschikte afbeeldingen.

Uw website, uw huisstijl

Een huisstijl is net als uw handtekening. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website een uniek en eigen uiterlijk krijgt. Zo kijken wij goed naar uw logo en stemmen de kleuren en lettertypes hier helemaal op af. Daarnaast is het ook makkelijk door uzelf aan te passen. Erg flexibel dus.

Uw huisstijl
Google maps

Standaard Google Maps

Dat klanten en bezoekers van uw website direct kunnen zien waar u gevestigd bent is erg belangrijk. Daarom krijgt u standaard een Google Maps kaart op uw contactpagina. Wel zo professioneel.

Wat zit er allemaal in?

Het alles-in-één website pakket is erg compleet. Alles wat u nodig heeft in één makkelijk en voordelig pakket. Een professioneel online visitekaartje voor een vaste lage prijs.

 • Uw bedrijf, uw website

  Met Dibbadoo heeft u altijd toegang tot de inhoud van uw eigen website. Een gebruiksvriendelijk systeem zodat u alles ook zelf kan beheren en aanpassen.

 • Eigen huisstijl

  Wij maken uw website in uw kleuren en lettertypes. Zo is uw website altijd vormgegeven in uw eigen huisstijl.

 • Domeinnaam

  Bij een website hoort ook een domeinnaam. Met het alles-in-één pakket is dit allemaal voor u geregeld. Wel zo voordelig en gemakkelijk.

 • Betrouwbare hosting

  Hosting is inbegrepen in het pakket. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor uw website. Zo heeft u hier geen zorgen aan.

 • Ongelimiteerd pagina’s

  Het maakt niet uit hoeveel pagina’s u nodig heeft. Behoefte aan één of honderd pagina’s. Met het alles-in-één pakket kunt u kosteloos zoveel pagina’s aanmaken als u zelf wilt.

 • Google Maps

  Het is belangrijk dat potentiele klanten u kunnen vinden. Daarom kunt u op uw contactpagina een Google Maps kaart tonen. Zo zien uw bezoekers precies waar uw bedrijf zit.

 • Eigen beheer

  Via een gebruikersnaam en wachtwoord heeft u altijd toegang tot uw website voor aanpassingen. Wilt u uw website door ons laten beheren en aanpassen? Kies dan voor het PLUS pakket.

 • Goed vindbaar

  Uw Dibbadoo website beschikt over een gebruiksvriendelijk CMS (Content Mangement System). Dit systeem zorgt ervoor dat de inhoud van uw website goed gevonden wordt door Google.

 • Eigen E-mailadressen

  Uw eigen e-mailadres gekoppeld aan uw domeinnaam? Met onze gebruiksvriendelijke webmail heeft u altijd toegang tot uw e-mail. Waar en wanneer u maar wilt.

 • Contactformulier

  Naast een Google Maps kaartje krijgt u ook een contactformulier. Zo kunnen uw klanten en bezoekers van uw website altijd contact met u opnemen.

 • Altijd up-to-date

  De techniek staat niet stil. Als klant van Dibbadoo houden wij dit altijd up-to-date. Zo zorgen wij kosteloos voor updates en de laatste technieken. U hoeft daar niets voor te doen.

 • Gratis helpdesk

  Het beheren van een website is niet voor iedereen even makkelijk. Geen zorgen. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar om u op weg te helpen als u het even niet meer weet.

Direct starten

Veel gestelde Vragen

We hebben voor u de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 • Ik heb nog geen domeinnaam, registreren jullie dat voor mij?

  Ja, nadat u het alles-in-één pakket besteld heeft neemt een van onze medewerkers contact met u op. Hij of zij zal in overleg met u een geschikte domeinnaam registreren.

 • Kunnen jullie ook mijn teksten schrijven en afbeeldingen zoeken?

  Jazeker, we bieden de optie “hulp bij tekst en inhoud aan”. Deze optie (éénmalig €199,-) houdt in dat onze tekstschrijvers u helpen met het schrijven van een geschikte tekst voor maximaal 4 pagina’s. Ook zoeken ze er geschikte rechtenvrije afbeeldingen bij.

 • Passen jullie mijn website ook aan als ik dat wil?

  Ja, als u kiest voor het PLUS-pakket dan kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk. Ons team helpt u dan met het aanpassen van uw website.